Dit apparaat wordt verpakt in schokabsorberend schuim en bevestigd met plakband geleverd, zodat het apparaat gedurende het transport beschermd is tegen schokken en trillingen. Verwijder deze beschermende materialen zodra de printer op de plaats is waar u hem gaat gebruiken.

WAARSCHUWING

• Hieronder volgt een waarschuwing over de plastic zak die onderdeel is van het inpakmateriaal van het apparaat.

• Houd de plastic materialen (zakken, etc.) die met dit apparaat zijn meegeleverd, te allen tijde uit de buurt van baby's en kleine kinderen. Als plastic in contact komt met mond of neus, kan dit verstikking als gevolg hebben.

VOORZICHTIG

• Wanneer u het apparaat optilt, moet u het vasthouden bij de handgrepen aan weerszijden. Als u dat niet doet, kan de printer vallen of beschadigd raken of kan dat lichamelijk letsel tot gevolg hebben.

Belangrijk

• Het verwijderde plakband kan vies zijn. Laat het niet op uw handen of kleren komen.

• Til het apparaat niet op aan de lades.

• Pas op dat er geen paperclips, nietjes of andere metalen voorwerpen in het apparaat vallen.

1Verwijder de plastic zak.

Schermafbeelding apparaat

2Til het apparaat op aan de handgrepen aan beide zijden van het apparaat.

Laat het apparaat langzaam en voorzichtig zakken om te voorkomen dat uw handen klem komen te zitten.

Schermafbeelding apparaat

Houd tijdens het verplaatsen het apparaat niet vast aan de hendel op lade 1. Doet u dit wel, dan kan dit leiden tot storingen.

3Verwijder het plakband dat aan de buitenkant van het apparaat vastzit.

Schermafbeelding apparaat

Schermafbeelding apparaat

Het is mogelijk dat er op verschillende plaatsen plakband op het apparaat zit. Zorg ervoor dat u de buitenkant van het apparaat goed controleert op beschermingsmateriaal en verwijder dit allemaal.

4Open de klep aan de achterzijde.

Schermafbeelding apparaat

5Verwijder de tape van het apparaat en de envelophendel.

Schermafbeelding apparaat

6Trek de envelophendel omhoog.

Schermafbeelding apparaat

7Verwijder de tape van de fuseereenheid en het apparaat.

Schermafbeelding apparaat

8Sluit de achterklep.

Schermafbeelding apparaat

9Open de ADF en verwijder het beschermingsmateriaal.

Illustratie apparaat

10Open lade 1 en verwijder het beschermingsmateriaal.

Schermafbeelding apparaat

11Sluit lade 1.

Als u klaar bent met uitpakken, doet u het volgende:

• Als u het apparaat wilt gebruiken met de geïnstalleerde optionele accessoires, zie Opties installeren.

• Als u het apparaat wilt gebruiken zonder de geïnstalleerde optionele accessoires, zie Papier plaatsen .