Papier plaatsen

Elke papierlade wordt op dezelfde wijze gevuld.

In het volgende voorbeeld wordt papier in lade 1 geplaatst.

VOORZICHTIG

• Pas tijdens het bijvullen van papier op dat uw vingers niet vast komen te zitten of dat u ze verwondt.

• Pas tijdens het gebruik van de envelophendel op dat uw vingers niet vast komen te zitten of dat u ze verwondt.

Belangrijk

• Selecteer het juiste papierformaat en invoerrichting met behulp van de papierformaatknop op de lade. Anders kan het apparaat beschadigd raken of kunnen er afdrukproblemen ontstaan.

1Trek de papierlade voorzichtig uit. Stel de papierformaatknop in op basis van het papierformaat en de richting van het papier in de lade.

Afbeelding van voorkant apparaat

2Trek de lade voorzichtig naar buiten tot hij stopt, til de voorzijde van de lade op en trek hem dan uit het apparaat.

Afbeelding van voorkant apparaat

Plaats de lade op een vlak oppervlak.

3Knijp in de klem van de zijgeleider en schuif deze tot het gewenste papierformaat. Knijp in de eindgeleider en schuif deze naar binnen tot het standaardformaat.

Illustratie van lagere papierlade

4Waaier de stapel even los voordat u deze in de lade plaatst.

5Plaats het papier zodanig dat de afdrukzijde naar beneden ligt.

Stapel het papier niet hoger dan de limietmarkering.

Illustratie van lagere papierlade

6Schuif de papiergeleiders tegen het papier zodat er geen ruimte meer tussen zit.

Verplaats het papier in de lade niet meer dan een paar millimeter.

Overmatige verplaatsing van geladen papier kan ertoe leiden dat de papierranden beschadigd raken rond de openingen van de liftplaat van de lade, waardoor vellen papier verkreukelen of vastlopen.

7Til de voorkant van de lade omhoog en schuif de lade voorzichtig in het apparaat totdat deze stopt.

Afbeelding van voorkant apparaat

Zorg om papierstoringen te voorkomen, dat de lade stevig is geplaatst.

Als u papier gebruikt dat groter is dan A4Staand of 81/2 × 11Staand in lade 1, raadpleeg dan Papierspecificaties en papier bijvullen.