Het controleren van de inhoud van de doos

Zorg ervoor dat u alle onderstaande voorwerpen in uw bezit heeft.

Belangrijk

• Indien er onderdelen defect zijn of ontbreken, neem dan contact op met uw verkoopvertegenwoordiger.

Illustratie van inhoud van de doos

1. Handleiding:

“Lees dit eerst, Verkorte Installatiehandleiding, Starthandleiding voor fax”

2. Handleiding:

“Gebruikershandleiding” Region B icon(voornamelijk Noord-Amerika)

3. Cd-rom: "Printer/Scanner Drivers and Manuals"

4. Netsnoer

5. Telefoonlijn-code

6. Aanvullende documentatie

Opmerking

• Dit pakket bevat geen interfacekabel. Schaf er een aan als u deze nodig hebt om het apparaat aan te sluiten.