Hantera miljöanpassat räkneverk

När användarautentisering används visas information om miljöanpassat räkneverk vid inloggningen.

Räkneverket för miljöanpassade utskrifter anger hur ofta duplex- och kombinerade utskrifter har använts i förhållande till det totala antalet utskrivna sidor.

Det miljöindexet anger även hur mycket toner och papper som sparas. Ett högre miljöindex resulterar i ökad resursbesparing.

Obs

• När grundläggande, Windows- eller LDAP-autentisering används sammanställer maskinen all data och visar varje användares miljöanpassade räkneverk.

• När autentisering av användarkoden används för användarautentisering, eller när användarautentisering inte användas, sammanställs all data och visas i ett övergripande miljöanpassat räkneverk.