Konfigurera miljöanpassade räkneverk

Ställ in beräkningsperioden för det miljöanpassade räkneverkets uppgiftsinsamling och ange ett administratörsmeddelande.

1Logga in som maskinadministratör via kontrollpanelen.

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Miljöanpassat räkenverksintervall/administratörsmeddelande].

6Ändra inställningar.

7Tryck på [OK].

8Tryck på [Avsluta].

9Logga ut.

Räkneverksintervall

Ställ in beräkningsperioden för det miljöanpassade räkneverkets uppgiftsinsamling.

När [Ange dagar] har valts samlar det miljöanpassade räkneverket in data in under angivet antal dagar.

Standard: [Räkna inte]

Administratörsmeddelande

Välj ett meddelandet som ska visas när en användare loggar in.

Om du väljer "Fast meddelande" visas ett standardmeddelande.

Om du väljer "Användarmeddelande" kan maskinadministratören ange ett meddelande som ska visas.

Standard: [Fast meddelande]

Visa informationsfönster

Ange om informationsskärmen ska visas vid inloggning.

Standard: [Av]

Visa tid

Ange när informationsskärmen visas.

Standard: [Logga in varje gång]