Låsa upp en säker utskriftsfil

Endast filadministratören kan låsa upp filer.

Om du anger [På] för "Förbättra filskydd" kommer filen att låsas och bli otillgänglig om ett ogiltigt lösenord anges 10 gånger. I det här avsnittet förklaras hur filer kan låsas upp.

"Förbättra filskydd" är en av de utökade säkerhetsfunktionerna. Information om den här och andra utökade säkerhetsfunktioner finns i Ange Utökade säkerhetsfunktioner.

1Logga in som filadministratör via kontrollpanelen.

2Stäng skärmen för Initialinställningar

• När du använder standardkontrollpanelen

Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare].

• När du använder dem smarta kontrollpanelen

Tryck [Användarverktyg/Räknare] (bild av användarpanel) längst upp till höger på skärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] på kontrollpanelen och tryck sedan på ikonen [Skrivare] på skärmen.

4Tryck på [Utskriftsjobb].

5Tryck på [Säkert utskr.jobb].

6Välj filen.

Ikonen fillås visas bredvid en fil som är låst med funktionen Förbättra filskydd.

7Tryck på [Lås upp fil].

Bild av användarpanelens skärm

8Tryck på [Ja].

Ikonen fillås försvinner.

9Logga ut.

Obs

• Det kan även anges via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.