Ändra lösenordet för en fil med Säker utskrift

Detta kan specificeras av filadministratören eller ägaren.

Om ägaren har glömt lösenordet, kan filadministratören ändra det.

1Logga in som filadministratör eller ägare från kontrollpanelen.

2Stäng skärmen för Initialinställningar

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare].

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck [Användarverktyg/Räknare] (bild av användarpanel) längst upp till höger på skärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] på kontrollpanelen och tryck sedan på ikonen [Skrivare] på skärmen.

4Tryck på [Utskriftsjobb].

5Tryck på [Säkert utskr.jobb].

Bild av användarpanelens skärm

6Välj filen.

7Tryck på [Ändra lösenord].

Bild av användarpanelens skärm

8Om en skärm för att ange ett lösenord visas ska du ange lösenordet för den lagrade filen och trycka på [OK].

Skärmen för att ange lösenord visas inte om filadministratören är inloggad.

9Ange det nya lösenordet för den lagrade filen och tryck sedan på [OK].

10Ange lösenordet på nytt för att bekräfta, och tryck sedan på [OK].

11Logga ut.

Obs

• Det kan även anges via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.