Radera Säkra utskriftsfiler

Detta kan specificeras av filadministratören eller ägaren.

För att ägaren ska kunna ta bort en säker utskriftsfil, krävs lösenordet för att komma åt filen. Om ägaren har glömt lösenordet, kan filadministratören ändra det.

Lösenordet krävs inte för att filadministratören ska ta bort filer med Säker utskrift.

1Logga in som filadministratör eller ägare från kontrollpanelen.

2Stäng skärmen för Initialinställningar

• När du använder standardkontrollpanelen:

Tryck på tangenten [Användarverktyg/Räknare].

• När du använder den smarta kontrollpanelen:

Tryck [Användarverktyg/Räknare] (bild av användarpanel) längst upp till höger på skärmen.

Om meddelandet “Du har inte rättighet att använda den här funktionen.” visas, tryck på [Avsluta].

3Tryck på [Startsida] på kontrollpanelen och tryck sedan på ikonen [Skrivare] på skärmen.

Bild av tangenten Startsida

4Tryck på [Utskriftsjobb].

5Tryck på [Säkert utskr.jobb].

Bild av användarpanelens skärm

6Välj filen.

Bild av användarpanelens skärm

7Tryck på [Radera].

Bild av användarpanelens skärm

8Om en skärm för att ange ett lösenord visas ska du ange lösenordet för den säkra utskriftsfilen och trycka på [OK].

Skärmen för att ange lösenord visas inte om filadministratören är inloggad.

9Tryck på [Ja].

10Logga ut.

Obs

• Du kan konfigurera maskinen så att lagrade filer raderas automatiskt genom att ställa in menyvalet "Ta bort tillf. utskr.jobb automatiskt" till [På]. För mer information om "Ta bort tillf. utskr.jobb automatiskt", se Utskrift.

• Det kan även anges via Web Image Monitor. För mer information, se hjälpen till Web Image Monitor.