Ändra övervakare

Detta avsnitt beskriver hur man ändrar övervakarens användarnamn och lösenord.

För att göra detta måste du aktivera användaradministratörens behörighet i inställningarna under "Hantering av administratörsautentisering". För mer information, se Ange administratörsprivilegier.

1Logga in som övervakare via kontrollpanelen.

För mer information om hur man loggar in, se Inloggningsmetod administratör .

2Tryck på [Systeminställning].

3Tryck på [Admin.verktyg].

4Tryck på [NedåtpilNästa].

5Tryck på [Programmera/Ändra administratör].

6Under "Övervakare", trycker du på [Ändra].

7Tryck på [Ändra] för "Användarnamn".

8Ange användarnamnet och tryck på [OK].

9Tryck på [Ändra] för "Lösenord".

10Ange lösenordet och tryck på [OK].

11Ange lösenordet på nytt för att bekräfta och tryck sedan på [OK].

12Tryck på [OK] två gånger.

Du kommer att loggas ut automatiskt.