Övervakaren kan radera en administratörs lösenord och ange ett nytt.

Om en administratör glömmer bort eller ändrar sitt lösenord kan övervakaren tilldela ett nytt till administratören. Om du loggar in med övervakarens användarnamn och lösenord kan du inte använda de normala funktionerna eller ange systeminställningar. In- och utloggningsmetoder är desamma som för administratörer. Se Inloggningsmetod administratör och Utloggningsmetod administratör.

Viktigt

• Se till att inte glömma bort övervakarens användarnamn och lösenord. Om du glömmer bort dessa måste en servicerepresentant återställa maskinen till standardinställningarna. Det resulterar i att data för maskininställningar, räkneverk, loggar och andra uppgifter förloras. Servicebesöket kan eventuellt medföra extra kostnader.

Obs

• För vilka tecken som kan användas för användarnamn och lösenord, se Tecken som kan användas för användarnamn och lösenord.

• Du kan inte specificera samma inloggningsnamn för övervakaren och administratörerna.

• Med Web Image Monitor kan du logga in som övervakare och radera en administratörs lösenord eller ange ett nytt.