Använda Web Image Monitor för att konfigurera administratörsautentisering

När du använder Web Image Monitor kan du logga in på maskinen och ändra administratörsinställningarna. För mer information om in- och utloggning med administratörsautentisering, se Inloggningsmetod administratör och Utloggningsmetod administratör.

1Logga in som adminstratör på Web Image Monitor.

2Peka på [Enhetshantering] och klicka sedan på [Konfiguration].

3Klicka på [Hantering av administratörsautentisering] eller [Programmera/Ändra administratör] under "Enhetsinställningar".

4Ändra inställningarna enligt önskemål.

5Logga ut.

Obs

• Mer information om Web Image Monitor finns i Web Image Monitor-hjälpen.