Problemen oplossen

Als er een fout optreedt, controleer dan eerst de resultaatcode van het logboek. Andere waarden dan 0 geven aan dat er een fout is opgetreden. De resultaatcode wordt weergegeven in het gebied dat hieronder is omcirkeld.

Voorbeeld van een logbestand

Afbeelding van een logbestand

Als u het probleem niet kunt oplossen of niet weet hoe u het kunt oplossen nadat u de code hebt opgezocht, noteer dan de vermelding uit het foutenlogboek en neem contact op met uw servicevertegenwoordiger.

ResultCode

Oorzaak

Oplossing

2 (INVALID REQUEST)

Er is geprobeerd een bestand te importeren tussen verschillende modellen of apparaten met verschillende apparaatconfiguraties.

Importeer bestanden die zijn geƫxporteerd vanaf hetzelfde model met dezelfde apparaatconfiguraties.

4 (INVALID OUTPUT DIR)

Kan de apparaatinformatie niet naar het doelapparaat schrijven.

Controleer of het doelapparaat normaal functioneert.

7( MODULE ERROR)

Er is een onverwachte fout opgetreden tijdens een import- of exportbewerking.

Schakel het apparaat uit en vervolgens weer in en probeer de bewerking opnieuw. Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw leverancier.

8 (DISK FULL)

Er is niet voldoende opslagruimte op het externe medium.

Zorg dat er genoeg opslagruimte is en voer de bewerking opnieuw uit.

9 (DEVICE ERROR)

Kan het logbestand niet schrijven of lezen.

Controleer of de map waar het bestand in moet worden opgeslagen of het pad ernaartoe niet beschikbaar is.

10 (LOG ERROR)

Het schrijven van het logbestand is mislukt. De harde schijf functioneert niet naar behoren.

Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger voor een afspraak.

20 (PART FAILED)

Kan sommige instellingen niet importeren.

De reden voor de fout is geregistreerd in "NgName". Controleer de code.

Reden voor de fout (NgName)

2 INVALID VALUE

De opgegeven waarde overschrijdt het toegestane bereik.

3 PERMISSION ERROR

Het recht om de instelling te bewerken, is niet beschikbaar.

4 NOT EXIST

De instelling bestaat niet in het systeem.

5 INTERLOCK ERROR

De instelling kan niet worden gewijzigd vanwege de systeemstatus of conflicten met andere opgegeven instellingen.

6 OTHER ERROR

De instelling kan om een andere reden niet worden gewijzigd.

21 (INVALID FILE)

Kan het bestand niet importeren wegens een onjuiste indeling in het externe medium.

Controleer of de bestandsindeling juist is. Het logboek is een CSV-bestand.

22 (INVALID KEY)

De coderingssleutel is niet geldig.

Gebruik de juiste coderingssleutel.