Handmatig een bestand met informatie over apparaatinstellingen van een server importeren

Importeert handmatig het bestand met apparaatinstellingen dat werd opgegeven bij [Informatie apparaatinstelling: Importeerinstelling (server)].

1Meld u via het bedieningspaneel aan als beheerder met rechten voor gebruikersbeheer, apparaatbeheer, netwerkbeheer en bestandsbeheer.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk 4 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Informatie app.instelling: importeren uitvoeren (server)].

6Druk op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Druk op [Afsluit.].

Het apparaat start opnieuw op.

Opmerking

• Als het importeren of exporteren mislukt, kunt u de fout in het logboek opzoeken. Het logboek wordt opgeslagen in dezelfde locatie als het geĆ«xporteerde informatiebestand met apparaatinstellingen.