De milieuvriendelijke teller beheren

Als er gebruikersverificatie wordt gebruikt, wordt informatie over de milieuvriendelijke teller bij het inloggen weergegeven.

De milieuvriendelijke teller duidt aan hoe vaak dubbelzijdig afdrukken en gecombineerd afdrukken is gebruikt ten opzichte van het totale aantal afgedrukte vellen.

De milieuvriendelijke index duidt bovendien aan hoeveel toner en papier er is bespaard. Een hogere milieuvriendelijke index leidt tot een grotere besparing van middelen.

Opmerking

• Als basis-, Windows- of LDAP-verificatie wordt gebruikt als gebruikersverificatie, verzamelt het apparaat deze gegevens en geeft een milieuvriendelijke teller voor elke gebruiker weer.

• Als verificatie via gebruikerscode plaatsvindt of als er geen gebruikersverificatie in gebruik is, verzamelt het apparaat gegevens en geeft ze een algemene milieuvriendelijke teller weer.