Aantal logboeken dat op het apparaat kan worden opgeslagen

Als het maximum aantal taak-, toegangs- of milieuvriendelijke logboeken dat op het apparaat kan worden opgeslagen, wordt overschreden en er worden nieuwe logboeken aangemaakt, dan worden de oude logboeken door nieuwe overschreven. Als de logboekgegevens niet periodiek worden gedownload, is het mogelijk dat de oude logboekgegevens niet in bestanden kunnen worden opgeslagen.

Als u Web Image Monitor gebruikt voor het beheren van logboekgegevens, download de logboekgegevens dan met een interval die geschikt is voor de voorwaarden weergegeven in de tabel.

Nadat de logboeken zijn gedownload, verwijdert u de logboeken batchgewijs.

Als u de instelling [Verzamelen] / [Niet verzamelen] wijzigt, moet u de logboeken batchgewijs verwijderen.

Maximum aantal logboeken dat kan worden opgeslagen op het apparaat

Soorten logboeken

Maximaal aantal logboeken

Taaklogboeken

4000

Toegangslogboeken

12.000

Milieuvriendelijke logboeken

4000

Als uw apparaat niet standaard over een harde schijf beschikt en de optionele harde schijf niet is geïnstalleerd, kunnen er maximaal 500 logboeken op het apparaat worden opgeslagen.

Geschat aantal logboeken dat per dag wordt gemaakt

Soorten logboeken

Aantal logboeken dat per dag wordt gemaakt

Taaklogboeken

100

Toegangslogboeken

300

Dit aantal is gebaseerd op 100 bewerkingen, zoals initialisatie en toegangsbewerkingen via het web, en 200 vermeldingen in het toegangslogboek (2 vermeldingen per taak: 1 voor het inloggen en 1 voor het uitloggen).

Milieuvriendelijke logboeken

100

Volgens deze voorwaarden kan het apparaat logboeken 40 dagen lang bijhouden zonder ze te overschrijven. We raden u aan om logboeken om de 20 dagen te downloaden in geval fouten zouden voorkomen.

De apparaatbeheerder moet de gedownloade logboekbestanden op gepaste wijze beheren.

Opmerking

• Terwijl de logboeken worden gedownload, mag u geen bewerkingen uitvoeren waardoor logboekvermeldingen worden aangemaakt, omdat de logboeken die worden gedownload geen nieuwe vermeldingen kunnen registreren.

• U kunt logboeken batchgewijs verwijderen via het bedieningspaneel of met Web Image Monitor.