Logboeken downloaden

Gebruik de volgende procedure om de logboeken die in het apparaat opgeslagen zijn, te converteren naar een csv-bestand voor gelijktijdige batchdownload.

Om logboekgegevens te verzamelen, configureert u de verzamelinstelling voor het takenlogboek, toegangslogboek en milieuvriendelijke logboek in [Actief].

U kunt deze instelling opgeven in [Logboeken] bij [Configuratie] in Web Image Monitor.

1Log in als de apparaatbeheerder via Web Image Monitor.

2Ga naar [Apparaatbeheer] en klik vervolgens op [Configuratie].

3Klik op [Logboeken downloaden] onder "Apparaatinstellingen".

4Selecteer het type logboek om te dowloaden in de vervolgkeuzelijst "Te downloaden logboeken".

Het beveiligingslogboek bestaat uit 2 soorten logboekgegevens: taaklogboekgegevens en toegangslogboekgegevens.

5Klik op [Downloaden].

6Geef de map op waarin u het bestand wenst op te slaan.

7Klik op [Terug].

8Log uit.

Opmerking

• Gedownloade logboeken bevatten gegevens die zijn vastgelegd tot het moment waarop u op [Downloaden] klikt. Alle logboekrecords die zijn vastgelegd nadat u op [Downloaden] hebt geklikt, worden niet gedownload. Het veld Result van de logboekrecords is leeg voor taken die niet zijn voltooid.

• De downloadtijd is afhankelijk van het aantal logboeken.

• Als er zich een fout voordoet terwijl het CSV-bestand wordt gedownload of aangemaakt, wordt het downloaden geannuleerd en worden gegevens over de fout aan het einde van het bestand toegevoegd.

• Als een logboek is gedownload, ziet u het bericht "Download completed." op de laatste regel van het logboekbestand.

• Raadpleeg de Help-functie van uw internetbrowser voor meer informatie over het opslaan van logboekbestanden in csv-indeling.

• Voor gedownloade logboekbestanden wordt UTF-8-tekencodering gebruikt. U kunt een logboekbestand bekijken door het te openen in een toepassing die UTF-8 ondersteunt.

• Voor meer informatie over de items die in het logboek staan, zie Kenmerken van logboeken die u kunt downloaden.