Opmerkingen over de apparaatwerking wanneer het maximum aantal logboekrecords is bereikt

Als het maximaal aantal logboeken dat op het apparaat kan worden opgeslagen, wordt overschreden, dan worden de oude logboeken door de nieuwe overschreven. Het maximum aantal logboeken dat kan worden opgeslagen is vastgesteld voor het taaklogboek, toegangslogboek en milieuvriendelijke logboek.

Het takenlogboek en het toegangslogboek worden als één bestand gedownload.

"Als logboeken worden gedownload zonder overschrijven" hieronder geeft aan dat het takenlogboek en het toegangslogboek na het downloaden worden gecombineerd.

"Als logboeken worden gedownload tijdens overschrijven" hieronder geeft aan dat een deel van het takenlogboek wordt overschreven.

In dit voorbeeld is een deel van het toegangslogboek overschreven door een gedownload logboek en verwijderd.

Het milieuvriendelijke logboek wordt als apart bestand gedownload.

Logboekvermeldingen worden overschreven in volgorde van prioriteit. Logboekvermeldingen met hoge prioriteit worden niet overschreven of verwijderd.

Als logboeken worden gedownload zonder overschrijven

Illustratie van logboekbestand downloaden met genummerde onderdelen

1. Toegangslogboek

2. Takenlogboek

3. Downloaden

4. Gedownloade logboeken

Als logboeken worden gedownload tijdens overschrijven

Illustratie van logboekbestand downloaden met genummerde onderdelen

1. Toegangslogboek

2. Takenlogboek

3. Downloaden

4. Gedownloade logboeken

5. Overschrijven

6. Verwijderd door overschrijven

U kunt nagaan of er overschreving heeft plaatsgevonden tijdens het downloaden van de logboeken aan de hand van het bericht op de laatste regel van de gedownloade logboeken.

• Als er geen overschrijving heeft plaatsgevonden, bevat de laatste regel het bericht Download completed.

• Als er wel overschrijving heeft plaatsgevonden, bevat de laatste regel het volgende bericht: Download completed. A part of the logs before Log ID xxxx does not exist any more.

Opmerking

• Als er een overschrijving heeft plaatsgevonden, wordt een deel van de logboek verwijderd door de overschrijving, dus controleer het logboek "Log ID xxxx" en recentere logboeken.