Kenmerken van logboeken die u kunt downloaden

Als u Web Image Monitor gebruikt om logboeken te downloaden, wordt een csv-bestand aangemaakt met de informatie-items die in de volgende tabel weergegeven staan.

Let op, een blanco veld wijst erop dat dat item niet in een logboek opgenomen wordt.

Indeling van uitvoerbestanden

• Tekencodeset: UTF-8

• Uitvoerindeling: CSV (door komma's gescheiden waarden)

• Bestandsnamen van taken- en toegangslogboeken: "machine name +_log.csv"

• Bestandsnamen voor milieuvriendelijke logboeken: "apparaatnaam +_ecolog.csv"

Volgorde van logboekvermeldingen

Logboekvermeldingen worden in oplopende volgorde afgedrukt op Log-ID.

Bestandsstructuur

De naam van de gegevens wordt afgedrukt op de eerste regel (de koptekstregel) van het bestand.

Verschillen in indeling van logboekgegevens

• Takenlogboek

Er worden in de volgorde van veelvoorkomende items (taaklogboek en toegangslogboek), Bron (invoergegevens taak) en Doel (uitvoergegevens taak) meerdere regels weergegeven Alle regels krijgen dezelfde log-ID die correspondeert met één vermelding in het taaklogboek.

Afbeelding van logboek uitvoerformaat met genummerde elementen

1. Veelvoorkomende items

Elk item in de lijst met veelvoorkomende items wordt op een afzonderlijke regel weergegeven.

2. Source

"Result" en "Status" in de veelvoorkomende items en invoer van het taaklogboek worden weergegeven.

Als er meer bronnen zijn, worden er meerdere regels weergegeven.

3. Target

"Result" en "Status" in de veelvoorkomende items en de uitvoer van het taaklogboek worden weergegeven.

Als er meer doelen zijn, worden er meerdere regels weergegeven.

• Toegangslogboek

De veelvoorkomende items en vermeldingen in het toegangslogboek worden op afzonderlijke regels vermeld.

• Milieuvriendelijk logboek

Milieuvriendelijke logboekitmes worden op een afzonderlijke regel weergegeven.