De beveiliging van een beveiligd afdrukbestand opheffen

Alleen de bestandsbeheerder kan de beveiliging van bestanden opheffen.

Als u [Aan] opgeeft voor "Bestandsbeveiliging verhogen", wordt het bestand beveiligd en kan het niet meer worden geopend als er 10 keer een ongeldig wachtwoord is ingevoerd. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de beveiliging van bestanden kunt opheffen.

"Bestandsbeveiliging verhogen" is een van de aanvullende beveiligingsfuncties. Voor informatie hierover en over de overige uitgebreide beveiligingsfuncties, zie Opgeven van de Uitgebreide beveiligingsfuncties.

1Log in als bestandsbeheerder via het bedieningspaneel.

2Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op de [Home]-knop op het bedieningspaneel en druk op het [Printer]-pictogram op het scherm.

4Druk op [Afdruktak.].

5Druk op [Beveil. afdr.taak].

6Selecteer het bestand.

Het pictogram pictogram bestand beveiligen wordt weergegeven naast een bestand dat is beveiligd met behulp van de functie Bestandsbeveiliging verhogen.

7Druk op [Beveil. best. ophalen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Druk op [Ja].

Het pictogram bestandsslot verdwijnt.

9Log uit.

Opmerking

• U kunt dit ook met Web Image Monitor instellen. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.