Beveiligde afdrukbestanden beheren

Afhankelijk van de locatie van het apparaat, kan soms moeilijk worden voorkomen dat onbevoegde personen afdrukken die op het apparaat liggen, kunnen bekijken. Gebruik de functie beveiligde afdruk voor het afdrukken van vertrouwelijke documenten.

Beveiligde afdruk

• Met de functie Beveiligde afdruk kunt u bestanden in het apparaat opslaan als Beveiligde afdruk-bestanden. Die bestanden kunnen dan via het bedieningspaneel worden afgedrukt en onmiddellijk worden opgehaald, zodat anderen ze niet zien.

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

Opmerking

• Vertrouwelijke documenten kunnen worden afgedrukt, ongeacht de instellingen voor gebruikersverificatie.

• Wanneer u bestanden tijdelijk wilt opslaan, selecteert u [Opgeslagen afdrukken] in het printerstuurprogramma. Als u [Opgeslagen afdruk (Gedeeld)] selecteert, dan kunt u deze bestanden ook delen.

• Voor meer informatie over het gebruik van de functie Beveiligd afdrukken, zie Afdrukken.