Een beveiligd afdrukbestand verwijderen

Dit kan worden ingesteld door de bestandsbeheerder of eigenaar.

Als de eigenaar een beveiligd afdrukbestand wil wissen, heeft hij het wachtwoord nodig. Als de eigenaar het wachtwoord vergeten is, kan de bestandsbeheerder het wijzigen.

De bestandsbeheerder heeft het wachtwoord niet nodig om beveiligde afdrukbestanden te wissen.

1Meld u aan als de bestandsbeheerder of eigenaar via het bedieningspaneel.

2Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaardbedieningspaneel:

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel:

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op de [Home]-knop op het bedieningspaneel en druk op het [Printer]-pictogram op het scherm.

Afbeelding van Home-knop

4Druk op [Afdruktak.].

5Druk op [Beveil. afdr.taak].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Selecteer het bestand.

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Druk op [Verwijderen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Als er een wachtwoordscherm verschijnt, vult u het wachtwoord van het beveiligde afdrukbestand in en drukt u op [OK].

Het venster om het wachtwoord in te voeren verschijnt niet als de bestandsbeheerder is ingelogd.

9Druk op [Ja].

10Log uit.

Opmerking

• U kunt dit apparaat zo instellen dat opgeslagen bestanden automatisch worden verwijderd. Stel hiervoor de optie Tijd. afdr.taken autom. verw. in op [Aan]. Voor meer informatie over "Tijd. afdr.taken autom. verw.", zie Afdrukken.

• U kunt dit ook met Web Image Monitor instellen. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.