Mappen ontgrendelen

Alleen de bestandsbeheerder kan de beveiliging van mappen opheffen.

Als u [Aan] opgeeft voor "Bestandsbeveiliging verhogen", wordt de map beveiligd en kan hij niet meer worden geopend als er 10 keer een onjuist wachtwoord is ingevoerd. In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u de beveiliging van mappen kunt opheffen.

"Bestandsbeveiligings verhogen" is één van de uitgebreide beveiligingsfuncties. Voor informatie hierover en over de overige uitgebreide beveiligingsfuncties, zie Opgeven van de Uitgebreide beveiligingsfuncties.

1Log in als bestandsbeheerder via het bedieningspaneel.

2Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaardbedieningspaneel:

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel:

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op de [Home]-knop op het bedieningspaneel en druk op het pictogram van de [Document Server] op het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

4Druk op [Map bewerken].

5Selecteer de map.

Het pictogram beveiligingssleutel wordt weergegeven naast een map die is beveiligd door de functie Bestandsbeveiliging verhogen.

6Druk op [Ontgrendelen].

Het pictogram beveiligingsslot verandert in het pictogram slot.

7Druk op [Ontgrendelen].

8Log uit.

Opmerking

• U kunt dit ook met Web Image Monitor instellen. Zie de Help van Web Image Monitor voor meer informatie.