Het wachtwoord van een map wijzigen

Dit kan worden uitgevoerd door de bestandsbeheerder of een gebruiker.

Als een gebruiker het wachtwoord vergeten is, kan de bestandsbeheerder het wijzigen.

Er kan geen wachtwoord ingesteld worden voor een gedeelde map.

1Log vanaf het bedieningspaneel in als bestandsbeheerder of gebruiker.

2Sluit het oorspronkelijke instellingenscherm.

• Bij gebruik van het standaardbedieningspaneel:

Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel:

Druk op [Gebruikersinstellingen/Teller] (Operation panel screen illustration) rechts bovenaan het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

3Druk op de [Home]-knop op het bedieningspaneel en druk op het pictogram van de [Document Server] op het scherm.

Als de melding “U heeft geen rechten om deze functie te gebruiken.” wordt weergegeven, drukt u op [Afsluiten].

4Druk op [Map bewerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer de map.

6Druk op [Wachtwoord wijz.].

7Als er een wachtwoordscherm verschijnt, vult u het wachtwoord voor de map in en drukt u op [OK].

Het venster om het wachtwoord in te voeren verschijnt niet als de bestandsbeheerder is ingelogd.

8Voer het nieuwe wachtwoord in voor de map en druk vervolgens op [OK].

U kunt voor het wachtwoord 4 tot 8 cijfers gebruiken.

9Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging en druk op [OK].

Het pictogram slot wordt weergegeven naast een map die beveiligd is met een wachtwoord.

10Log uit.

Opmerking

• U kunt dit ook met Web Image Monitor instellen. Zie de Help van Web Image Monitor voor meer informatie.