Verzonden wachtwoorden

Met de driver coderingstoets en wachtwoordcodering voor IPP-verificatie is communicatie met gecodeerde wachtwoorden mogelijk, evenals het verhogen van de beveiliging van wachtwoorden zodat ze niet gekraakt kunnen worden. Om de beveiliging verder te verhogen, raden we het gebruik van zowel IPsec als SNMPv3 en SSL/TLS aan.

U kunt ook log-in wachtwoorden voor beheerdersverificatie en gebruikersverificatie coderen.

Drivercoderingstoets

Deze sleutel is een tekenreeks die wordt gebruikt voor het coderen van log-in wachtwoorden of documentwachtwoorden die vanaf elk stuurprogramma worden verzonden wanneer gebruikersverificatie is ingeschakeld.

Wanneer u het log-in wachtwoord wilt coderen, moet u de coderingstoets opgeven op het apparaat en in het printerstuurprogramma dat is geïnstalleerd op de computer van de gebruiker.

Wachtwoord voor IPP Verificatie

Om het IPP-verificatiewachtwoord te coderen op Web Image Monitor, stelt u "Authentication" in op [DIGEST] en geeft u vervolgens het IPP-verificatiewachtwoord op dat op het apparaat is ingesteld.

U kunt telnet of FTP gebruiken voor het beheren van wachtwoorden voor IPP-verificatie, hoewel we dit niet aanraden.