SNMPv3-codering

Als u Device Manager NX of een andere toepassing gebruikt die via SNMPv3 communiceert, kunt u de gegevens die worden overgedragen, coderen.

Zo kunt u voorkomen dat er met gegevens wordt geknoeid.

1Log in als netwerkbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Interface-instellingen].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [SNMP V3-communicatie toestaan].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [Alleen codering].

7Druk op [OK].

8Log uit.

Opmerking

• Als u Device Manager NX wilt gebruiken voor de gegevenscodering van opgegeven instellingen, moet u de instelling [Gecodeerd wachtwoord] voor de beheerder opgeven en [Gecodeerd wachtwoord] in [SNMP-accountinstelling] in Device Manager NX. Daarnaast moet u [SNMP V3 communicatie toestaan] instellen op het apparaat. Meer informatie over het opgeven van het [Gecodeerd wachtwoord] in Device Manager NX vindt u in de helpfunctie van Device Manager NX.

• Als de instelling voor [Gecodeerd wachtwoord] van de netwerkbeheerder niet is opgegeven, worden de te verzenden gegevens mogelijk niet gecodeerd of verzonden. Voor meer informatie over het opgeven van de instelling voor [Gecodeerd wachtwoord] van de netwerkbeheerder, zie Beheerders registreren en wijzigen.