Een reservekopie maken van de coderingssleutel

Er kan een reservekopie van de coderingssleutel gemaakt worden. Geef op of deze moet worden opgeslagen op een SD-kaart of dat deze moet worden afgedrukt.

Belangrijk

• Bij een storing van het apparaat heeft u de coderingssleutel nodig om gegevens te herstellen. Zorg ervoor dat u de coderingssleutel veilig opslaat, zodat u back-upgegevens kunt oproepen.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk 3 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Coderingsinstellingen apparaatgegevens].

6Druk op [Back-up cod.sleutel].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Selecteer de reservekopiemethode.

Indien u [Opslaan op SD] hebt geselecteerd, plaats dan een SD-kaart in de mediasleuf aan de zijkant van het bedieningspaneel en druk op [OK]. Wanneer een back-up is gemaakt van de gegevenscoderingssleutel van het apparaat, drukt u op [Afsluiten].

Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag voor meer informatie over het plaatsen van de SD-kaart.

Als u [Afdr. op papier] geselecteerd hebt, druk dan op de [Start]-knop en druk de coderingssleutel van het apparaat af.

8Druk op [Afsluit.].

9Log uit.