Gegevens in het Adresboek coderen

Belangrijk

• Tijdens het coderingsproces kan het apparaat niet worden gebruikt.

Hoe lang dit duurt, hangt af van het aantal geregistreerde gebruikers.

Het coderen van de gegevens in het adresboek kan meer tijd in beslag nemen.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Uitgebreide beveiliging].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [Aan] voor "Aang. gebruikersinstellingen en adresboek coderen".

7Druk op [Wijzigen] voor "Coderingstoets".

8Voer de coderingssleutel in en druk op [OK].

U kunt voor de coderingssleutel maximaal 32 alfanumerieke tekens gebruiken.

9Druk op [Coderen/Decoderen].

10Druk op [Ja].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Schakel het apparaat niet uit tijdens de codering. Als u dat wel doet, kunnen de gegevens beschadigd raken.

Als u tijdens het coderen op [Stoppen] drukt, worden de gegevens niet gecodeerd.

Als u tijdens het decoderen op [Stoppen] drukt, worden de gegevens niet gedecodeerd.

Normaal gesproken wordt het bericht “Codering/decodering is geslaagd. Druk op [Afsluiten].” weergegeven zodra de codering is voltooid.

11Druk op [Afsluit.].

12Druk op [OK].

13Log uit.

Opmerking

• Als u extra gebruikers registreert nadat de gegevens in het adresboek zijn gecodeerd, worden de gegevens van deze gebruikers ook gecodeerd.

• De reservekopie van de adresboekgegevens die wordt opgeslagen op de SD-kaart is gecodeerd. Voor meer informatie over het maken en herstellen van een back-up van het adresboek met behulp van een SD-kaart, zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen.