Toegangsrechten voor het adresboek opgeven

De toegangsrechten kunnen worden opgegeven door de gebruikers die in het adresboek zijn geregistreerd, door gebruikers met volledige toegangsrechten en door de gebruikersbeheerder.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Adresboekmanagement].

3Selecteer de gebruiker waarvan u de toegangsrechten wilt wijzigen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Druk op [Beveiliging].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk onder "Beveilig bestemming" op [Progr/Wijz/Verwijd] voor "Toestem. voor Gebr./Groep.".

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Druk op [Nieuw progr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Selecteer de gebruikers of groepen waarop de toegangsrechten van toepassing zijn.

U kunt meerdere gebruikers selecteren.

Als u op [Alle gebruikers] drukt, worden alle gebruikers geselecteerd.

8Druk op [Afsluit.].

9Selecteer de gebruiker aan wie u toegangsrechten wilt verlenen en geef de betreffende rechten op.

Maak een keuze uit [Alleen lezen], [Bewerken], [Bew./Verw.] of [Totale controle].

10Druk op [Afsluit.].

11Druk op [OK].

12Log uit.

Opmerking

• Met de toegangsrechten "Bewerken", "Bew./Verw." en "Totale controle" kunnen gebruikers bewerkingen uitvoeren die kunnen leiden tot verlies van of wijzigingen aan gevoelige informatie. Het is verstandig om algemene gebruikers alleen het recht "Alleen-lezen" te verlenen.

• Bij gebruik van het Smart Operation Panel kunt u het adresboek weergeven door op het pictogram [Adresboekmanagement] te drukken in het Home-scherm 4.