De tellerstanden voor afdrukvolumegebruik resetten

Wanneer de afdrukvolumeteller voor elke gebruiker wordt gereset of wanneer de afdrukvolumelimieten voor elke gebruiker worden verhoogd, kan de gebruiker meer afdrukken dan hem of haar is toegestaan.

1Log in als gebruikersbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Teller weergeven/wissen/afdrukken per gebruiker].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op [Afdr.volumegebruik].

Er wordt een lijst met tellers van het afdrukvolumegebruik voor elke gebruiker weergegeven.

6Als u de tellers van het afdrukvolumegebruik van elke gebruiker wilt resetten, drukt u op [Wissen] onder Alle gebruikers. Als u de tellers van het afdrukvolumegebruik van slechts enkele gebruikers wilt resetten, kiest u eerst de gebruikers waarvan u de tellers wilt resetten en drukt u op [Wissen] onder Per gebruiker.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u alle gebruikers wilt kiezen die op de pagina staan weergegeven, drukt u op [Alles op pag. select.].

7Kies [Afdr.volumegebruik] en druk daarna op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Log uit.

Opmerking

• U kunt ook [Adresboek] in Web Image Monitor gebruiken om de tellers van het afdrukvolumegebruik te resetten. Als u echter de tellers van het afdrukvolumegebruik voor alle gebruikers tegelijkertijd wilt resetten, moet u het bedieningspaneel gebruiken.