De functie automatisch resetten configureren

De afdrukvolumeteller kan op een vooraf bepaald tijdstip worden gereset.

Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

Opties

Details

Elke maand

Reset het afdrukvolume elke maand op het opgegeven tijdstip/de opgegeven datum.

Datum specificeren

Reset het afdrukvolume (eenmaal) op het opgegeven tijdstip/de opgegeven datum.

Cyclus specificeren

Reset als de opgegeven periode na een referentiedatum voorbij is, daarna wordt er weer gereset met dezelfde tussenpozen.

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk 4 keer op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Volume gebruikerteller: Geplande/gespecif. resetinstell].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Kies een optie uit [Elke maand], [Datum specificeren] en [Cyclus specificeren].

7Configureer de voorwaarden.

8Druk op [OK].

9Log uit.

Opmerking

• Als het apparaat op de opgegeven datum is uitgeschakeld, wordt het afdrukvolume gereset als het apparaat weer wordt ingeschakeld.

• Als u in [Elke maand] een datum selecteert, zoals de 31ste dag, die in sommige maanden voorkomt en in andere niet, zal het afdrukvolume worden gereset om 0.00 u. van de 1ste dag van de maand die volgt op de dag waarin geen 31ste dag zit.