Tellerlijst voor het afdrukvolumegebruik afdrukken

1Log in als apparaatbeheerder via het bedieningspaneel.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Teller weergeven/wissen/afdrukken per gebruiker].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Druk op [Afdr.volumegebruik].

Er wordt een lijst met tellers van het afdrukvolumegebruik voor elke gebruiker weergegeven.

Als u alle gebruikers wilt kiezen die op de pagina staan weergegeven, drukt u op [Alles op pag. select.].

6Als u een tellerlijst van het volumegebruik voor elke gebruiker wilt afdrukken, drukt u op [Tellerlijst afdrukken] onder "Alle gebruikers". Als u een lijst met tellers van het volumegebruik voor bepaalde gebruikers wilt afdrukken, selecteert u de gebruikers waar u de tellers van wilt afdrukken. Druk daarna op [Tellerlijst afdrukken] onder "Per gebruiker".

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Selecteer de teller in de lijst die u wilt afdrukken en druk vervolgens op [Afdrukken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

8Log uit.

Opmerking

• De lijsten met tellers van het afdrukvolumegebruik kunnen alleen worden afgedrukt als de volgende papierformaten in de papierlade zijn geplaatst: A4, 8 1/2 × 11 inch, B4, 8 1/2 × 14 inch, A3 of 11 × 17 inch.