De supervisor wijzigen

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord van de supervisor kunt wijzigen.

Hiervoor moet u de privileges van de gebruikersbeheerder inschakelen via de instellingen onder "Beheerdersverificatie management". Voor meer informatie, zie Beheerdersrechten instellen.

1Log in als supervisor via het bedieningspaneel.

Voor meer informatie over inloggen, zie Log-inmethode voor beheerder.

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Druk op [Beheerdertoepassingen].

4Druk op [Pijl-omlaagVolg.].

5Druk op [Beheerder programmeren/wijzigen].

6Druk onder "Supervisor" op [Wijzigen].

7Druk op [Wijzigen] voor "Log-in gebruikersnaam".

8Voer de log-in gebruikersnaam in en klik vervolgens op [OK].

9Druk op [Wijzigen] voor "Log-in wachtwoord".

10Geef het log-in wachtwoord op en druk op [OK].

11Voer het log-in wachtwoord opnieuw in om het te bevestigen en druk vervolgens op [OK].

12Druk twee keer op [OK].

U wordt automatisch uitgelogd.