Gebruikers

Een gebruiker voert normale handelingen op het apparaat uit, zoals kopiƫren en afdrukken. Gebruikers worden beheerd aan de hand van de gegevens in het adresboek van het apparaat en kunnen alleen gebruikmaken van de functies waartoe de beheerders hun toegang hebben verleend. Door gebruikersverificatie in te schakelen, kunt u ervoor zorgen dat het apparaat uitsluitend kan worden gebruikt door personen die in het adresboek zijn geregistreerd. Gebruikers kunnen door de gebruikersbeheerder in het adresboek worden beheerd. Voor meer informatie over beheerders, zie Beheerders. Voor meer informatie over de registratie van gebruikers in het adresboek, raadpleegt u de handleiding Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen of de helpfunctie van Web Image Monitor.