Supervisor

De supervisor kan het wachtwoord van een beheerder verwijderen en een nieuw wachtwoord opgeven.

Indien een beheerder zijn of haar wachtwoord vergeet of wijzigt, kan de supervisor een nieuw wachtwoord toewijzen aan de beheerder. Als u inlogt met de gebruikersnaam en het wachtwoord van de supervisor, kunt u geen standaardfuncties gebruiken of systeeminstellingen opgeven. De methode voor inloggen en uitloggen is hetzelfde als voor beheerders. Zie Log-inmethode voor beheerder en Uitlogmethode voor beheerder.

Belangrijk

• Zorg ervoor dat de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord van de supervisor niet worden vergeten. ALs u ze vergeet, dan zal een servicevertegenwoordiger de originele instellingen van de printer weer moeten terugzetten. Hierdoor gaan alle apparaatinstellingen, tellers, logboeken en andere gegevens verloren. Daarnaast is het telefoongesprek wellicht niet gratis.

Opmerking

• Voor de tekens die gebruikt mogen worden voor log-in gebruikersnamen en wachtwoorden, zie Bruikbare tekens voor gebruikersnamen en wachtwoorden.

• U kunt voor de supervisor en de beheerders niet dezelfde log-in gebruikersnaam gebruiken.

• Met Web Image Monitor kunt u inloggen als supervisor en het wachtwoord van een beheerder wissen of een nieuw wachtwoord opgeven.