Inhoud van de automatische e-mailmelding

Als een van de fouten die aangegeven wordt in [Automatische e-mailmelding] plaatsvindt, stuurt de printer een e-mail met het volgende onderwerp:

"Waarschuwingsmelding apparaat: XXXXX (beschrijving van de fout die is opgetreden)"

De kern van de e-mail bevat de foutdetails en protocolinstellingen van de printer. Wis de fout volgens de beschrijving.

Als een van de volgende fouten plaatsvindt, neem dan contact op met uw onderhoudsvertegenwoordiger.

Hieronder volgt een voorbeeld van de e-mailtekst:

Printer:

Paneel open

Details:

Bijna leeg: Zwarte toner

Paneel open: Voorste paneel

Kopieerapparaat:

Paneel open

Details:

Bijna leeg: Zwarte toner

Paneel open: Voorste paneel

Fax:

Paneel open

Details:

Bijna leeg: Zwarte toner

Paneel open: Voorste paneel

Scanner:

Gereed

Details:

----------------------------------------------------------------------

Modelnaam: XXXXX

Apparaatnaam: XXXXX

Opmerking:

TCP/IP (Ethernet)

Hostnaam: XXXXX

Domeinnaam:

IPv4-adres: ***.***.***.***

TCP/IP (Ethernet)

IPv6:

Staatloos adres1: ::/0

Staatloos adres2: ::/0

Staatloos adres3: ::/0

Staatloos adres4: ::/0

Staatloos adres5: ::/0

MAC-adres

Ethernet: 00:00:*74:**:**:**

NetWare

Printservernaam:XXXX

NDS-structuur:

AppleTalk

Printernaam:

Zonenaam:

SMB

Werkgroepnaam: WERKGROEP

Computernaam: XXXXX

Deelnaam: XXXXX

**********************************************************************

URL-apparaatpagina (Ethernet):

http://***.***.***.***/

Bericht_test

GTS

Geïnformeerde groep: Groepsnaam

De inhoud van de e-mail is afhankelijk van de apparaatinstelling en het apparaattype.

Als er een fout gewist wordt, stuurt de printer een e-mail met het volgende onderwerp:

"Herstellingsrapport van het apparaat: XXXXX (beschrijving van de fout die gewist is)"