Autom. E-mailmelding

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Klik op [Automatische e-mailmelding] onder "Apparaatinstellingen".

Het dialoogvenster voor het opgeven van meldingsinstellingen wordt weergegeven.

4Geef de volgende instellingen op:

• Meldingsbericht: u kunt dit naar behoefte instellen. Bijvoorbeeld: de plaats van het apapraat, de contactgegevens van de servicevertegenwoordiger.

• Items in de kolom Te melden groepen: hier kunnen de adressen voor het versturen van e-mailmeldingen worden gegroepeerd.

• Items in de kolom Selecteer groepen/items om te melden: selecteer groepen voor elk meldingstype, zoals apparaatstatus en fouten.

Voor het opgeven van gedetailleerde instellingen voor deze items klikt u op [Bewerken] naast "Gedetailleerde instellingen van elk item".

5Klik op [OK].

6Klik op [Uitloggen].

7Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie Web Image Monitor gebruiken.

• Raadpleeg de Help-functie bij Web Image Monitor voor meer informatie over de instellingen.