Melding van apparaatstatus via e-mail

Als een papierlade bijna leeg is of als papier vast komt te zitten, wordt er een waarschuwing per e-mail verzonden naar de geregistreerde adressen om de apparaatstatus door te geven.

Voor deze melding per e-mail kunt u instellingen invoeren.

De timing en de inhoud van de e-mail kunnen worden ingesteld.

Belangrijk

• Afhankelijk van uw e-mailtoepassing, wordt mogelijk een waarschuwing voor spam weergegeven nadat u een e-mailbericht heeft ontvangen. U kunt voorkomen dat een spam-waarschuwing wordt weergegeven als u e-mail ontvangt van een specifieke afzender, door de afzender toe te voegen aan de uitzonderingenlijst van uw e-mailtoepassing. Meer details over hoe u dit kunt doen, kunt u vinden in de Help van uw e-mailtoepassing.

De functies van de e-mailmelding die u kunt instellen, zijn:

De volgende informatie kan per automatische e-mailmelding worden verzonden:

*1 De informatie kan worden gemeld als de @Remote-service ingeschakeld en actief is.

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Klik op [E-mail] onder "Apparaatinstellingen".

4Geef de volgende instellingen op:

• E-mailadres beheerder: Geef het e-mailadres van de beheerder op. Dit verschijnt als het afzenderadres op gemailde, gescande documenten, als de afzender niet is opgegeven.

• Naam afzender automatisch specificeren: Kies of u de naam van de afzender wilt specificeren als u e-mail verzendt.

• CreĆ«er e-mailondertekening: Geef de e-mailondertekening op die toegevoegd wordt aan e-mails die verzonden worden vanaf het apparaat.

• Items in de kolom Ontvangst: geef de instellingen op voor het verzenden en ontvangen van e-mails.

• Items in de kolom SMTP: configureer de SMTP-server. Controleer uw e-mailomgeving en geef de nodige instellingen op. U kunt ook e-mailverificatie uitvoeren voor de SMTP-server.

• Items in de kolom POP voor SMTP: configureer de POP-server. Controleer uw e-mailomgeving en geef de nodige instellingen op. U kunt ook e-mailverificatie uitvoeren voor de POP-server.

• Items in de kolom POP3/IMAP4: configureer de POP3- of IMAP4-server. Controleer uw e-mailomgeving en geef de nodige instellingen op.

• Items in de kolom E-mail communicatiepoort: configureer de poort die moet worden gebruikt voor toegang tot de mailserver.

• Items in de kolom Fax e-mailaccount: geef deze items op als u e-mailmelding op verzoek wilt gebruiken.

• Items in de kolom E-mail meldingsaccount: geef deze items op als u e-mailmelding wilt gebruiken.

5Klik op [OK].

6Klik op [Uitloggen].

7Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• Neem voor meer details over de log-in gebruikersnaam en het wachtwoord contact op met uw netwerkbeheerder.

• Afhankelijk van de configuratie in uw internetbrowser kunt u de gebruikersnaam en het wachtwoord mogelijk opslaan. Als u dat niet wilt, configureert u uw internetbrowser zodanig dat deze informatie niet wordt opgeslagen.

• Raadpleeg de Help-functie bij Web Image Monitor voor meer informatie over de instellingen.

• Voor meer informatie over Web Image Monitor, zie Web Image Monitor gebruiken.