De account voor e-mailmelding instellen

Voordat u Automatische e-mailmelding of E-mailmelding op verzoek kunt gebruiken, moet u de e-mailaccount instellen die u voor de functie wilt gebruiken. Voer de volgende configuratietaak uit in Web Image Monitor.

1Log in op Web Image Monitor in de beheerdermodus.

2Klik in het menu [Apparaatbeheer] op [Configuratie].

3Klik op [E-mail] onder "Apparaatinstellingen".

4Voer de volgende instellingen in bij E-mail meldingsaccount:

• E-mailmelding e-mailadres: voer hier het e-mailadres in met behulp van alfanumerieke tekens. Deze zal verschijnen als de afzender (Van:) van de e-mailmelding. U kunt verzoeken voor e-mailmelding naar dit adres sturen.

• Ontvangstmelding e-mail: geef hier op of u gebruik wilt maken van e-mailmelding op verzoek.

• Gebruikersnaam e-mailmelding: voer de gebruikersnaam in die voor de e-mailaccount in "E-mailmelding e-mailadres" is opgegeven.

• Wachtwoord e-mailmelding: voer het wachtwoord in die voor de e-mailaccount in "E-mailmelding e-mailadres" is opgegeven.

5Klik op [OK].

6Klik op [Uitloggen].

7Sluit Web Image Monitor af.

Opmerking

• De gebruikersnaam en het e-mailadres die al als e-mailbestemming zijn geregistreerd, kunnen niet worden opgegeven als de ontvanger van de e-mailmelding.