Pictogrammen toevoegen aan het [Home]-scherm met Web Image Monitor (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

1Start Web Image Monitor op.

Zie Het apparaat aansluiten / Systeeminstellingen voor meer informatie.

2Log in op de Web Image Monitor.

3Om pictogrammen toe te voegen aan het standaard [Home]-scherm, gaat u naar [Apparaatbeheer] en klikt u op [Home van apparaat beheren]. Om pictogrammen toe te voegen aan het [Home]-scherm van een gebruiker, gaat u naar [Scherm per gebruiker personaliseren].

4Klik op [Pictogrammen bewerken].

5Ga naar [plusHet pictogram kan toegevoegd worden.] van de positie die u wilt toevoegen en klik vervolgens op [plusToevoegen].

6Selecteer het functie- of snelkoppelingspictogram dat u wilt toevoegen.

7Klik vier keer op [OK].