Het [Home]-scherm initialiseren (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

Wanneer u het [Home]-scherm initialiseert, worden de standaard fabrieksinstellingen hersteld.

1Druk op de [Home]-knop linksboven op het bedieningspaneel. Veeg het scherm naar rechts en druk op het pictogram [Schermeigenschappen] op Home-scherm 4.

2Druk op [Apparaatinstellingen van scherm].

3Druk op [Eigenschapinstellingen scherm initialiseren].

4Druk op [OK].

Opmerking

• Wanneer ingebouwde softwaretoepassingen zijn geïnstalleerd, worden de toepassingspictogrammen niet verwijderd, zelfs als de standaardinstellingen van het [Home]-scherm worden hersteld.