De apparaatstatus en -instellingen controleren

Onderhoudsinfo

• Overgebleven toner

Geeft aan hoeveel toner er nog over is.

• Geen nietjes

Geeft aan of er nog nietjes over zijn of niet.

• Perf.opvangbak is vol.

Geeft aan of de perforatoropvangbak vol is.

• Papierlade

Toont de soort en het formaat van het papier dat in de papierlade geplaatst is.

• Uitvoerlade is vol

Hiermee kan de gebruiker controleren of de uitvoerlade vol zit.

• Foutief ingevoerd origineel

Toont de status van en oplossingen voor vastgelopen originelen.

• Papierstoring

Toont de status van en oplossingen voor vastgelopen papier.

• Paneel open

Geeft aan of één of meer kleppen van het apparaat open staan.

Gegevensopslag

• Overgebleven Harde schijf geheugen

Toont de hoeveelheid beschikbaar geheugen op de harde schijf.

• Harde schijf bestand(en)

Toont het totaal aantal taken dat op de harde schijf is opgeslagen.

• Afdrukta(a)k(en)

Geeft het aantal taken weer van [Uitgestelde afdrukta(a)k(en):], [Opgeslagen afdrukta(a)k(en):], [Beveiligde afdrukta(a)k(en):] en [Voorbeeld afdrukta(a)k(en):].

• Fax TX / RX bestand(en)

Geeft het aantal [Verzending stand-by bestand(en):], [Geheugenbeveiliging afdrukta(a)k(en):], [RX afdr. stand-by bestand(en):] en andere bestanden op de harde schijf.

• Status geheugen wissen

Toont de status van het geheugen.

Apparaat-adres info

• Faxnr.

Toont het faxnummer van het apparaat.

• H.323 Eigen faxnummer

Toont het alternatieve telefoonnummer van het apparaat.

• SIP Gebruikersnaam

Toont de SIP-gebruikersnaam van het apparaat.

• Faxe-mailaccount

Toont de fax e-mailaccount van het apparaat.

• Apparaat IPv4 adres

Toont het IPv4-adres van het apparaat.

• Apparaat IPv6 adres

Toont het IPv6-adres van het apparaat.

1Druk op de knop [Status controleren].

Afbeelding van de knop Status controleren

2Druk op het tabblad [Onderh.-/Inf./App.informatie].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op elke toets en controleer de inhoud.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Nadat u de informatie heeft gecontroleerd, drukt u op [Afsluiten].

Opmerking

• Als er geen fout is, wordt er alleen [Overgebleven toner] en [Papierlade] op het scherm [Onderhoudsinfo] getoond.

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen wordt [Apparaat-adres info] wellicht niet weergegeven.

• Voor meer informatie over het opsporen en verhelpen van papierstoringen raadpleegt u Problemen oplossen.