De achtergrond wijzigen (bij gebruik van het Smart Operation Panel)

VOORZICHTIG

• Houd SD-kaarten of USB-memorysticks buiten bereik van kinderen. Als een kind per ongeluk een SD-kaart of USB-memorystick inslikt, moet u onmiddellijk een dokter raadplegen.

Het apparaat ondersteunt uitsluitend afbeeldingen met de onderstaande bestandsindelingen. Afbeeldingen die worden gebruikt als achtergrond moeten een van onderstaande bestandsindelingen hebben als ze zijn opgeslagen op de SD-kaart.

Bestandsindeling:

BMP, JPEG, PNG, GIF

Aantal pixels:

1024 × 600 pixels

1Druk op de [Home]-knop.

Afbeelding van Home-knop

Als u uit de afbeeldingen in de [Galerij] een afbeelding selecteert als achtergrond, drukt u op de [Home]-knop nadat u een SD-kaart in de mediasleuf hebt gestoken.

2Druk enige tijd op een plek in het scherm waar geen pictogrammen worden weergegeven.

3Druk op [Achtergrond] in het [Toevoegen aan Home]-scherm.

4Druk op [Galerij], [Live achtergrond] of [Achtergrond].

5Geef een afbeeldingen op uit de lijst.

6Stel de afbeelding in die u als achtergrond wilt gebruiken.

Als u in stap 4 [Galerij] selecteert, drukt u op [Opslaan].

Als u in stap 4 [Live achtergrond] selecteert, drukt u op [Achtergrond instellen].

Als u in stap 4 [Achtergrond] geselecteerd hebt, drukt u op [Als achtergrond instellen].