Een snelkoppeling naar een programma verwijderen van het [Home]-scherm

1Geef het scherm voor het [Kopieerapparaat], de [Fax] of de [Scanner] weer.

2Open het programmascherm.

• Bij gebruik van het standaard bedieningspaneel

Druk op de knop [Programmeren].

Illustratie van de knop Programmeren

• Bij het gebruik van het Smart Operation Panel

Druk op [Herroepen/Progr./Progr. wijzigen] linksonder in het scherm.

3Druk op [Op Home programm.].

4Selecteer het nummer van het programma voor de snelkoppeling die u wilt verwijderen.

5Druk op [Ja].

6Druk op [Afsluit.].

Opmerking

• Operation panel screen illustration naast een programma betekent dat de bijbehorende snelkoppeling geregistreerd is in het [Home]-scherm.

• Zelfs wanneer een snelkoppeling wordt verwijderd in het [Home]-scherm, blijft het programma geregistreerd op het apparaat.

• Een snelkoppeling wordt niet verwijderd uit het [Home]-scherm van een gebruiker, ook al is deze verwijderd uit het standaard [Home]-scherm. Een snelkoppeling wordt ook niet verwijderd uit het standaard [Home]-scherm, ook al is deze verwijderd uit het [Home]-scherm van een gebruiker. Voor meer informatie over het standaard [Home]-scherm en het [Home]-scherm van de gebruiker, zie [Home]-schermtypen en hoe u deze aanpast (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel).