Functies waarvoor optionele configuraties vereist zijn

Opmerking

• Finisher SR3140, Finisher SR3160, Booklet Finisher SR3150 en Booklet Finisher SR3170 kunnen enkel worden bevestigd indien de koppelmodule en een van de onderste papierlades of lade 3 (LCT) is geïnstalleerd.

• (voornamelijk in Europa)
    Het apparaat is verkrijgbaar als model met het standaard bedieningspaneel en als model met het Smart Operation Panel. U kunt het Smart Operation Panel niet installeren op een model met het standaard bedieningspaneel.