Configuratie van de functietoetsen (bij gebruik van het standaard bedieningspaneel)

U kunt naar wens functies, programma's enz. toewijzen aan de functietoetsen.

Genummerde illustratie functietoetsen

1. Functietoets 1

2. Functietoets 2

3. Functietoets 3

4. Functietoets 4

5. Functietoets 5

Functies die kunnen worden toegewezen aan functietoetsen:

• Kopieerapparaat

• Documentserver

• Fax

• Printer

• Scanner

• Browser

• Geïntegreerde softwaretoepassingen

• Internetpagina's die met behulp van de browserfunctie opgeslagen zijn als favorieten

• Geregistreerde programma's van de kopieer-, fax- of scannerfuncties

1Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Illustratie Gebruikersinstellingen/Teller-knop

2Druk op [Systeeminstellingen].

3Zorg ervoor dat het tabblad [Alg. eigensch.] geselecteerd is.

4Druk op [Toewijzing functietoets].

5Selecteer [Functietoets 1], [Functietoets 2], [Functietoets 3], [Functietoets 4] of [Functietoets 5], afhankelijk van de toets waaraan u de functie wilt toewijzen.

6Selecteer een functie en druk op [OK].

Om een toegewezen functie te annuleren, selecteert u [Niet toewijzen] en drukt u op [OK].

7Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.

Opmerking

• Er kan slechts één functie toegewezen worden aan een functietoets.

• Het is niet mogelijk om dezelfde functie of hetzelfde programma toe te wijzen aan meerdere functietoetsen.

• U kunt deze instellingen ook met Web Image Monitor configureren. Zie de helpfunctie van Web Image Monitor voor meer informatie.

• Voor de procedure voor het toevoegen van internetpagina's aan uw favorieten, zie Vaak gebruikte internetpagina's registreren onder uw Favorieten.

• Voor meer informatie over het maken van een programma, zie Functies in een programma registreren.