Wanneer een gebruiker niet geregistreerd kan worden

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Autom. registratie van gebruikersinformatie is mislukt.”

Automatische registratie van informatie voor LDAP-verificatie of Windows-verificatie is mislukt, omdat het adresboek vol is.

Voor meer informatie over het automatisch registreren van gebruikersinformatie, raadpleegt u de Veiligheidshandleiding.

“Informatie voor gebruikersinformatie is reeds geregistreerd voor een andere gebruiker.”

De gebruikersnaam voor LDAP- of RDH-verificatie was al geregistreerd in een andere server met een andere ID en de gebruikersnaam is gedupliceerd door het wisselen van domeinen (servers), etc.

Voor meer informatie over gebruikersverificatie raadpleegt u de Beveiligingshandleiding.