Wanneer er andere fouten optreden

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“85: Fout”

De opgegeven grafische bibliotheek is niet beschikbaar.

Controleer of de gegevens geldig zijn.

“98: Fout”

Het apparaat kan de harde schijf niet goed lezen.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht regelmatig verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“99: Fout”

Deze gegevens kunnen niet afgedrukt worden. De ingevoerde gegevens zijn corrupt of kunnen niet vanaf een geheugenopslagapparaat worden afgedrukt met behulp van de functie Rechtstreeks afdrukken.

Controleer of de gegevens geldig zijn. Voor informatie over de soorten gegevens die van een geheugenopslagapparaat afgedrukt kunnen worden met behulp van de functie Rechtstreeks afdrukken, zie de handleiding Afdrukken.

“Opdrachtfout”

Een RCPS-opdrachtfout is opgetreden.

Controleer dit met behulp van de onderstaande procedure:

• Controleer of de communicatie tussen de computer en het apparaat correct werkt.

• Controleer of het juiste printerstuurprogramma wordt gebruikt.

• Controleer of het geheugen van het apparaat juist is ingesteld in het printerstuurprogramma.

• Controleer of het printerstuurprogramma de meest recente versie is.

“Fout gecomprimeerde gegevens.”

De printer heeft corrupte gecomprimeerde gegevens ontdekt.

• Controleer de verbinding tussen de computer en de printer.

• Controleer of het programma dat u heeft gebruikt voor het comprimeren van de gegevens correct werkt.

“Fout gegevensopslag.”

U heeft geprobeerd een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk, of Opgeslagen afdrukbestand af te drukken, of een bestand op te slaan in de Document Server terwijl de harde schijf niet goed werkte.

Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger voor een afspraak.

“Er is een fout ontstaan.”

Er is onder een fout opgetreden (bijv. syntaxfout, etc.).

Controleer of het PDF-bestand geldig is.

“Maxi. aantal opgesl. best. om af te dr. voor tijdelijke / opgesl. taken is overschr.”

Terwijl u een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk wilde afdrukken, werd de maximale bestandscapaciteit overschreden.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

“Maximum aantal af te drukken pagina's voor tijdelijke / opgeslagen taken is overschreden.”

De maximale paginacapaciteit werd overschreden tijdens het afdrukken van een Testafdruk, Beveiligde afdruk, Uitgestelde afdruk of Opgeslagen afdruk.

Verwijder onnodige bestanden die op het apparaat zijn opgeslagen.

Verminder het aantal af te drukken pagina's.

“Verkrijgen van bestandssysteem mislukt.”

Het rechtstreeks afdrukken van PDF-documenten kon niet worden uitgevoerd, omdat het bestandssysteem niet kon worden verkregen.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, neem dan contact op met uw leverancier.

“Bestandssysteem is vol.”

PDF-documenten worden niet afgedrukt, omdat de capaciteit van het bestandssysteem vol is.

Verwijder alle onnodige bestanden van de harde schijf of verminder de grootte van de bestanden die naar het apparaat worden verzonden.

“I/O buffer overloop.”

Er heeft een invoerbufferoverloop plaatsgevonden.

• Onder [Host interface] bij [Printereigensch.] selecteert u [I/O-buffer]. Vervolgens stelt u de maximale buffergrootte in op een hogere waarde.

• Verminder het aantal bestanden dat naar het apparaat wordt verzonden.

“Onvoldoende geheugen”

Er is een geheugentoewijzingsfout opgetreden.

PCL 6

Op het tabblad [Uitgebreide Instelling] van het printerstuurprogramma, klikt u op [Afdrukkwaliteit] in "Menu:" en selecteert u vervolgens [Raster] uit de lijst "Vector/Raster:". In sommige gevallen zal het lang duren voordat de afdruktaak voltooid is.

“Geheugen herstelfout”

Er is een geheugentoewijzingsfout opgetreden.

Schakel de stroom uit en weer in. Als het bericht nogmaals verschijnt, vervang dan het RAM-geheugen. Neem contact op met uw servicevertegenwoordiger voor meer informatie over het vervangen van het RAM-geheugen.

Als het afdrukken niet begint, neem dan contact op met uw servicevertegenwoordiger.

Opmerking

• De inhoud van fouten kan worden afgedrukt op de configuratiepagina. Controleer de configuratiepagina in combinatie met het foutenlogboek. Voor meer informatie over het afdrukken van de configuratiepagina, zie Afdrukken.