Wanneer de gebruiker geen rechten heeft om een bewerking uit te voeren

Meldingen

Oorzaken

Oplossing

“Geen reactie van server. Verificatie is mislukt.”

Het tot stand brengen van de verbinding met de server voor LDAP-verificatie of Windows-verificatie is onderbroken.

Controleer de status van de server.

“Afdrukprivileges zijn niet voor dit document ingesteld.”

Het PDF document dat u probeerde af te drukken heeft geen privileges voor afdrukken.

Neem contact op met de eigenaar van het document.

“U heeft niet het privilege om deze functie te gebruiken. Afdruktaak is geannuleerd.”

De ingevoerde log-in gebruikersnaam of het log-in wachtwoord is niet juist.

Controleer of de gebruikersnaam en het wachtwoord correct zijn.

“U heeft niet het privilege om deze functie te gebruiken. Afdruktaak is geannuleerd.”

Het is de ingelogde gebruiker niet toegestaan om de geselecteerde functie te gebruiken.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over het instellen van gebruikersrechten.

“U heeft niet het privilege om deze functie te gebruiken. Deze bewerking is geannuleerd.”

De ingelogde gebruiker heeft geen toestemming om programma's te registreren of de instellingen van de papierlade(n) te wijzigen.

Raadpleeg de Veiligheidshandleiding voor details over het instellen van gebruikersrechten.