Als de optionele finisher is geïnstalleerd, kan deze printer afzonderlijke sets nieten, wanneer meerdere sets worden afgedrukt.

Als het PCL 6-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het nieten worden opgegeven in het menu [Afwerking] op het tabblad [Uitgebreide Instelling]. Als het PCL 5c-printerstuurprogramma gebruikt wordt, kan het worden opgegeven op het tabblad [Setup]. Raadpleeg de Help-functie van het printerstuurprogramma voor meer informatie.

Belangrijk

• Zie Snel aan de slag voor meer informatie over de optionele modules die voor deze functie zijn vereist.

• Maak de optie-instellingen voor het apparaat met gebruik van het printerstuurprogramma als bidirectionele comunicatie is uitgeschakeld. Zie de "Installatiehandleiding stuurprogramma" voor meer informatie.

• Zorg ervoor dat het papierformaat en de afdrukrichting in het printerstuurprogramma zijn ingesteld wanneer u deze functie gebruikt.

• Voor het papierformaat en aantal vellen dat geniet kan worden, raadpleegt u de handleiding Onderhoud en Specificaties.

• De opgegeven nietpositie is afhankelijk van de papiertoevoer en de richting van de afdrukgegevens.