Opmerkingen over het configureren van de sorteerfunctie

Sorteren kan geannuleerd worden onder de volgende omstandigheden:

Geroteerd sorteren wordt in de volgende gevallen geannuleerd:

Onder de volgende omstandigheden zal geroteerd sorteren geannuleerd worden en in plaats daarvan gestaffeld sorteren worden toegepast.

• Indien in combinatie met de nietfunctie.

• Indien gecombineerd met de perforeerfunctie.

• Indien taken zijn ingesteld die uit pagina's van verschillende formaten bestaan.

• Indien een papierlade is opgegeven.

• Indien gecombineerd met de functies Voor- en Achterblad.

• Indien gecombineerd met de tussenbladfunctie.

• Indien gecombineerd met de hoofdstukinstellingsfunctie.

• Indien aangepast papierformaat is ingesteld.

• Indien de uitvoerlade een staffelfunctie heeft.

Gestaffeld sorteren wordt in de volgende gevallen geannuleerd:

• Indien de uitvoerlade geen staffelfunctie heeft.

• Indien er slechts één pagina wordt afgedrukt.

Opmerking

• Wanneer het informatiepictogram (Pictogram illustratie) naast de lijst "Sorteren:" wordt weergegeven, kunt u de sorteerfunctie niet opgeven. Klik op het informatiepictogram (Pictogram illustratie) om te controleren waarom de sorteerfunctie niet beschikbaar is.

• Als sorteren of geroteerd in het printerstuurprogramma is opgegeven, controleer dan of [Sorteren (applicatie)] niet geselecteerd is. Het is mogelijk dat de uitvoer niet naar wens is. Geef [Sorteren (printer)] op als u het document afdrukt.

• Als u zelfs met een geïnstalleerde optionele finisher het gestaffeld sorteren niet kan configureren, dan is het mogelijk dat de opties in het printerstuurprogramma niet goed ingesteld zijn. Zie de "Installatiehandleiding stuurprogramma" om de optie-instellingen voor het printerstuurprogramma te corrigeren.

• Het papierformaat en aantal vellen dat ondersteund wordt door de functies Sorteren, geroteerd sorteren en gestaffeld sorteren is afhankelijk van de bijgevoegde optie. Zie voor meer informatie de handleiding Onderhoud en Specificaties.